Halen en brengen

Naar binnen gaan

De eerste bel gaat om 8.10 uur. Alle kinderen mogen dan naar binnen zodat we om 8.15 uur met onze lessen kunnen starten.

  • Leerlingen uit groep 1 en 2 mogen door de ouders gebracht worden via de panna kooi. Ouders blijven achter het hek. De leerkrachten wachten de leerlingen op en heten hen welkom.
  • Leerlingen uit groep 3 en 4 mogen via de hoofdingang naar binnen. De leerkrachten wachten de leerlingen op het plein op. Leerlingen gaan met de leerkrachten naar hun eigen groep.
  • Leerlingen uit groep 5 tot en met 8 komen zelfstandig naar school. Ze mogen vanaf het bovenbouwplein via de ballustrade naar hun eigen groep gaan.

 

Fietsen

De fietsen van leerlingen uit groep 1 tot en met 4 mogen gestald worden in de fietsenstalling naast het kleuterplein.
De fietsen van leerlingen uit groep 5 tot en met 8 mogen gestald worden in de fietsenstalling op het bovenbouwplein.

 

 

Einde schooldag

Om 13.45 zijn de lessen afgelopen.  Alle leerkrachten wachten samen met de kinderen op het plein tot iedereen is opgehaald.

 

Parkeren

Wij zien het liefst dat leerlingen en ouders zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school komen.
 
Mocht u toch in de auto komen dan gelden de volgende parkeerregels:
  • Er is een veilige zone, direct voor de onderbouwpleinen, daar mogen geen auto’s komen. 
  • De auto’s parkeren in de parkeervakken. Wanneer deze plekken bezet zijn dan parkeren de ouders van onze school op het marktterrein of bij het parkeerterrein van het gezondheidscentrum. Neem uw kind bij de hand en loop dit korte stukje rustig naar school.